Waarom De Virtualisten

 • Content is King
  Contentmarketing is niet meer weg te denken bij het hedendaagse online gebruik. Alles staat of valt met een goede contentstrategie. Vraag eens aan een ondernemer wat content precies inhoudt? Ongetwijfeld zal zijn antwoord zijn, dat dit simplistisch gesteld ’t plaatsen en delen van een stukje tekst en afbeelding omvat. Hier staan veel organisaties de plank dus volledig mis. Contentmanagement is namelijk veel meer dan dat.De Virtualisten hebben een aantal formules en strategieen ontwikkeld welke kunnen bijdragen aan; Online branding van uw producten of dienstenVergroten van het bereik onder uw doelgroepMaximale online exposureUw imago als “expert” vergrotenHet binden van de doelgroep aan uw merk of organisatieOnderscheiden van uw concurrentie SEO rankings Google positief beinvloeden
 • Responsive webdesign
  Contentmarketing is niet meer weg te denken bij het hedendaagse online gebruik. Alles staat of valt met een goede contentstrategie.
 • Online visite kaartje
  Waarom een website van De Virtualisten? Anders dan anders, altijd passend bij uw huisstijlUnieke beelden gemaakt met o.a. GoPro’s, Drones en 360 graden camera’s.Snel en geschikt voor computer, tablet en mobiel.De Virtualisten hebben alle specialismen in huis om u geheel te ontzorgen.
 • Welk social medium?
  Jezelf continu afvragen welk Social Media kanaal je het meest effectief kunt inzetten? Wij van de Virtualisten, hebben alle benefits per kanaal speciaal voor jou overzichtelijk gemaakt.
 • No cold calling?
  Ondernemers opgelet, gebruik onze LinkedIn Sales Navigator.
 • Website, maatwerk “pur sang”
  Webbuilding is maatwerk “pur sang”. Wij vinden dat het belangrijk is dat uw website het “unieke ik” van de organisatie moet uitstralen. Hiermee onderscheidt u zich van de concurrentie. Wat bieden De Virtualisten: Connector.Full serviceOns team bestaat uit een groep mensen waarvan iedereen een aparte taak heeft waarmee uw website 100% in elkaar gezet kan worden.Connector.Eigen beeldmateriaalWij gebruiken geen stockfoto’s, maar realtime van en over uw organisatie/producten. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, denk hierbij aan: Drones en GoPro’s.Connector.Modernste techniekenWe gebruiken de modernste technieken. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken; bootstrap, html, xml, JavaScript., css, responsive, CEO etc. etc.